Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Данчето не ще да пее за по-малко от 7 бона

отпечатай новината

24.09.2020 15:59 | Видян 1539 пъти

Данчето не ще да пее за по-малко от 7 бона

Справка с импресарската агенция, която урежда участията й, показва, че тя извива глас срещу точно 7 хиляди лева, пише Ретро. Поводът и събитието нямали значение и цената не се променяла нито за фирмени партита, нито за сватби, кръщенета или юбилеи. За седемте бона Данчето изнасяла програма в рамките на час, час и половина, с почивка по средата.

Нейната колежка Силвия Кацарова прибира по 6500 лева на изява. Тя обаче води по-висок стандарт на живот от Христова, редовно си позволява скъпарски екскурзии до екзотични места, маркови тоалети и пластични интервенции при един от най-популярните хирурзи в Турция - доктор Мехмет Дилбер.

Кацарова се радва и на финансовата подкрепа на своя по-млад и успешен съпруг Любомир, който е сред милионерите в България. Иначе пенсията на 66-годишната звезда е едва 110 лева и се води социална заради ТЕЛК-а, който получила след операцията на крака си.

В дъното на класацията по хонорари е Маргарита Хранова. Нейната цена за 1-часова концертна програма е 5500 лева. Марги също не е от най-търсените, за сметка на по-младите имена в поп жанра. Тя пее основно по празници на градове и села и залага повече на семейния бизнес с мъжа й - картинг писта в София, за която навремето теглиха голям кредит и дори заложиха жилището си. Хранова също взема ниска пенсия, след като през миналата година от Министерството на културата не й бе присъдено пожизнено възнаграждение за заслуги в размер на 700 лева, като мотивите им останаха мистерия и за самата певица.

Недостижим по хонорар сред мъжете от години е Васил Найденов, който обичайно прибира по 10 хиляди лева за двучасовото си шоу, а по големите празници като Коледа и Нова година цената му може да достигне 50 бона.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !