НАЙ-НОВИ
М.Стрийп, М.Бакалова, Е. Стоун:...
В 20.15 ч. довечера се открива 77-ия фестивал в Кан,...
бТВ и Нова спират да снимат сериали,...
Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...
И ДА, И НЕ! 1920: фюжън – добре, но ако може без провинциализми
17.11.2020 12:53 | Видян 410 пъти
Целият този фюжън добре. Но тук е се намесил човешкият фактор. Започваме от персонала – не може в полупразно заведение да ви местят от маса с 4 на маса с 8 места, понеже сте я запълвали. Не може след това повече от 15 минути и след 3 повиквания да благоволят да ви вземат поръчката.
И после да се налага да отделите още доста време, за да си поискате и да си получите сметката. Докато наоколо се шляят 5 келнери, обслужващи по маса и половина на човек. Всъщност – може, но не при претенциите и свързаните с тях цени на 1920. Второ, не може в меню с немного позиции, да липсват неща, когато клиентът ги поиска, и то от челото в листата.
Всъщност – може, но не и при претенциите и цените на 1920. И нещо задължително за София, което страшно издава провинциалността: в този град всички казваме на сандвича с кайма „принцеса”, а не „странджанка”, както някой вътрешен враг на собственика я е вписал в менюто, защото сигурно така казват по родния край на въпросния таен агент.
То всичко може, но не при претенциите но 1920 и при цена на принцесата от 8,50 лв. Изобщо, какво правят странджанки, без друго наврени между американски палачинки с шоколадов муси милфой, до чай и кафе от бранда на виенското гурме Майнл, Юлиус Майнл? Българската крафтбира Баси кефа за 6,50 лв. върви някак повече в този контекст.
свързани новини
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !