Венци Венц посвети песен на жена си и...

Венци Венц посвети песен на жена си и баба си. Аудиото...

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Не допускат български журналисти на Джошуа - Пулев

отпечатай новината

08.12.2020 12:30 | Видян 1655 пъти

Не допускат български журналисти на Джошуа - Пулев

Огромен скандал е на път да помрачи сблъсъка между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в Лондон на 12 декеври. Към днешна дата промоутърската компания на световния шампион, ръководена от Еди Хърн – Matchroom Boxing Limited, категорично отказва да акредитира който и да е български журналист.

“Изцяло в правомощията на Matchroom Boxing Limited е да издаде документ, в който да фигурират имената на представителите на българските медии, които са дали заявка за акредитация за освобождаването на нашите журналисти от задължителната 14-дневна карантина.

Това писмо се нарича Quarantine Exemption и се издава на всеки, влизащ във Великобритания по бизнес, най-вече на журналисти. Оторизирани да издават подобни писма са организаторите на всички събития, за които биха пътували в Обединеното кралство чужденци, подчертавам – по работа. И отново подчертавам – този документ, който се издава изцяло в унисон с британското законодателство, служи до момента предимно на представители на медии”, съобщи журналистката Влади Лазарова, която е пресаташе на Кубрат Пулев.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !