Разкриха коя е местността на...

Повече от 500 години след като Леонардо да Винчи създава...

Новият VW California за първи път с...

Три години след дебюта на новия Multivan, VW представи...

Сексът започва на 70: Джулия Бул от хита на Е.Димитров, която си отиде

отпечатай новината

08.01.2021 15:53 | Видян 1183 пъти

Сексът започва на 70: Джулия Бул от хита на Е.Димитров, която си отиде

Българската милионерка Джулия Бул, Юлия Христова, е починала в Париж, съобщи бизнесменът Христо Куртев, който беше неин спътник в живота, когято двамата бяха сред най-светските личности на София през 90-те години и който организира панихида в нейна памет в София в Света Неделя. На Юлия Христова е посветен хитът на Емил Димитров Джулия. Негов импресарио при многото му записи и турнета във Франция през 70-те години е именно Куртев.

Джулия Бул е легенда на парижкия и софияския хайлаф, известна с култовата фраза: "Истинският секс започва след 70", която споделя с  Мис България Наталия Гуркова.

Дамата се завърна в родината в началото на демокрацията и през 90-те блестеше на всеки изискан коктейл и прием в столицата. Тя беше добра приятелка с Нора Нова и с доня Маргарита – съпругата на Симеон Сакскобургготски, а основен виновник за светската й слава има Евгени Минчев.

Бул живееше в огромен апартамент с изрисувани в трон л' ьой стени, гледащ към храм - паметника Ал. Невски, който сме показвали на нашата публика.

Юлия Христова бяга от България и се омъжва за милионера Жан Бул. Съпругът й е шеф на разпространението на френския печат и е човек с големи връзки във всички бизнеси в Париж - и в сериозния, и в шоуто. Христо Куртев, който създава музикалната компания Орфеус, за да движи издаването на Емил Димитров във Франция, представя певеца на Жан Бул и той се влюбва в музиката на българина. Емил е много благодарен на бизнесмена за подкрепата и нарича една от песните си на жена му.  

След смъртта на Жан Бул, Юлия Христова наследява милиони в пари, скъпоценности и имоти. Синът й обаче не успява да се справи с наследството, а през последните години дори изпраща майка си в старчески дом, откъдето за щастие я измъкват верни приятели. Джулия Бул, която би трябвало да бе над 90-годишна, но никой никога не научава на колко е точно, приключва живота си в малък апартамент в Париж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !