Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Джордан омая Зара

отпечатай новината

28.01.2008 15:03 | Видян 18659 пъти

Джордан омая Зара

Гласовитият изпълнител Джордан бе засечен в компанията на чаровната Зара, позната от предаванията „Big Brother” и „Ало, Къщата”. Двамата с удоволствие позираха за обща снимка. Младата надежда на Ара Мюзик очевидно се радваше на компанията на чаровната брюнетка.
Джордан не крие, че е почитател на Зара и отдавна е искал да се запознае с нея. „Много ми хареса представянето й в „Big Brother” и мисля, че тя трябваше да спечели наградата. Гледал съм я много пъти и в шоуто “Ало, Къщата” и безкрайно много се забавлявах с нея. Личеше си, че е много земна, много естествена и адски много се радвам, че се запознахме. Оказа се точно такава каквато предполагах и съм доволен, че представите ми за нея се оказаха верни. Намирам я за много забавна и установих, че с нея може да се разговаря за абсолютно всичко.”, не пести суперлативи по адрес на сексапилната дама изпълнителят на тоталния хит „Не боли”.
Зара също не крие, че има симпатии към Джордан...в професионален план, разбира се.  Освен това тя е почитателка на творчеството му. „Много ми харесват неговите песни. С удоволствие ги слушам. Честно казано до скоро не знаех, че той ги изпълнява, не ги свързвах с него. Радвам се, че се запознахме. Сега с още по-голямо удоволствие слушам парчетата му. Той е много талантлив млад човек и му предстои голямо бъдеще на музикалната сцена”, лаконична е Зара.
Дали тези комплименти са само проява на искрено възхищение към работата на другия? Или новото приятелство между Джордан и Зара ще прерасне в нещо друго, само времето ще покаже.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !