Модната марка U.S. Polo Assn. -...

Със своите аксесоари, мода и обувки модната марка...

Слави Трифонов се оженил тайно за...

Изключително любопитна дописка пусна „Уикенд“, макар че...

Take That може да се съберат отново

отпечатай новината

29.01.2021 13:15 | Видян 786 пъти

Take That може да се съберат отново

Take That може да се съберат отново. Това заявява пред Daily Mirror бившият фронтмен Гари Барлоу, събуждайки надежди у хиляди фенове по цял свят, които отдавна мечтаят британската попгрупа да възкръсне в пълния си състав – с петимата си оригинални членове. Според Барлоу групата е „сигурно място“, в което човек да се завърне след някой и друг солов проект, пише Монитор.

Барлоу не уточнява сроковете и начина, по които събирането може да стане факт, още повече че пандемията от коронавирус наруши музикалния живот и събития са възможни само в Мрежата, при видеоконферентна връзка. Но той демонстрира истински ентусиазъм по въпроса: „Една от големите емоции, когато си част от банда, е, че никога не знаеш какво може да се случи, песен след песен. Групата е една прекрасна среда, сигурно убежище. Тя е място, където да се завърнеш, след като си концертирал сам и чувстваш, че е време да се прибереш у дома“, коментира Гари Барлоу, който бе основен вокал и композитор на Take That.

Бой-бандата, основана през далечната 1990 г., и до днес е активна, но само с трима от своите членове: Барлоу, Марк Оуен и Хауърд Доналд. Така е от 2014 г., когато се оттегли Джейсън Ориндж, а Роби Уилямс бе напуснал музикалния проект по-рано – още през 1995-а. Двамата предпочетоха да се концентрират върху собствената си солистична кариера и/ли да се отдадат на личния си живот.

Спорадични събирания обаче не липсват. През 2018-а Уилямс се изявява с Take That на финала на британския X Factor. Миналата година пък, в разгара на пандемията, четиримата предприеха виртуална музикална инициатива. Най-трудният за приобщаване към идеята за събиране изглежда е Ориндж: той води изключително резервиран начин на живот, избягвайки дори телефонни обаждания и кореспонденция по електронната поща. Но както останалите от Take That многократно са повтаряли, те са готови да го приемат с отворени обятия, когато реши да се завърне.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !