5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Новото Ламбо Урус V8

Запознайте се с Lamborghini Urus SE, плъг-ин хибриден...

Холивуд пуска първа гей комедия

отпечатай новината

08.03.2021 15:26 | Видян 466 пъти

Холивуд пуска първа гей комедия

Новият филм Bros, който ще е първата романтична гей комедия продуцирана някога от голямо холивудско студио, ще дебютира по кината на 12 август 2022 г. Това съобщи самият сценарист на лентата – Били Айхнер, който ще се превъплъти и в ролята на един от хомосексуалните мъже в проекта.

„Правя филм! Очевидно аз съм първият открит гей мъж, който някога е писал и участвал в собствен студиен филм. Отне само 100 години! Благодаря, Холивуд”, развълнувано написа той в социалните мрежи.

За сценария Айхнер ще обедини сили заедно с режисьора на лентата Никълъс Столер. Нещо повече, той ще влезе и в ролята на продуцент заедно със Столер, Джуд Апатов и Джошуа Чърч. По-рано звездата от „Да си остане във Вегас“ призна, че е решен да накара „колкото се може повече открити ЛГБТ актьори“ да участват в проекта както в „гей роли“, така и в „хетеро роли“.

„Очаквам с нетърпение да направя този филм. Ние трябва да започнем да подкрепяме актьорите от ЛГБТ обществото не само на думи, а да започнем да ги каним и на кастинги.“, заяви кинозвездата преди представянето на Bros.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !