бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Ема Стоун – удивителна като Круела

отпечатай новината

16.03.2021 15:47 | Видян 1433 пъти

Ема Стоун – удивителна като Круела

Филмът излиза на 7 май

Ема Стоун изненада със страхотна визия в нов видеоклип за вълнуващото приключение на „Дисни“ Cruella. Очаква се продукцията да излезе на голям екран на 7 май, а „Дисни“ решиха да обърнат внимание как се е формирал един от най-легендарните бунтовници и модерни злодеи – Круела де Вил.

Това не е случайно, защото от няколко години насам филмовата индустрия в Холивуд обръща поглед именно към лошите персонажи, за да докаже, че никой не се ражда лош, а става такъв заради натиска от обществото.

Ролята на Естела, известна още като Круела, ще бъде представена от носителката на „Оскар“ Ема Стоун.

В новото видео виждаме Стоун да обменя думи с дама от висшето общество, изиграна от Ема Томпсън. Героинята ѝ настоява, че Естела (която по-късно ще стане Круела) трябва да има убийствен инстинкт, за да се справя в модната индустрия. По-късно в трейлъра тя ни показва своя инстинкт на убиец.

Естела е младо, умно и креативно момиче, решено да създаде име с дизайнерските си търсения. Тя се сприятелява с двойка млади крадци, които оценяват апетита ѝ за пакости и заедно успяват да изградят живот за себе си из лондонските улици.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !