Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Бг зет е кандидат-кмет на Лондон

отпечатай новината

29.03.2021 09:22 | Видян 1192 пъти

Бг зет е кандидат-кмет на Лондон

На 6 май бившият банкер от „Уолстрийт“ ще се бори с подкрепата на своята съпруга – Мариана
Тази неделя в България ще гласуваме за парламент, а през май предстоят местни избори във Великобритания. Един от кандидатите е Браян Роуз - собственик на независимата медия „Лъндън риъл“, каналът му в „Ютуб“ има над 2 милиона последователи, а интервютата му със световноизвестни личности имат над 1 милиард гледания в социалните мрежи.
На 6 май бившият банкер от „Уолстрийт“ ще се бори да стане кмет на Лондон, с подкрепата на своята съпруга – Мариана.
„Не знаех почти нищо за България. Знаех, че е страна в Европа, но след това научих много. Бил съм в Бургас, в Пловдив. Познавам храната, знам и няколко думи“, казва Браян.
Казва, че харесва България и българското, защото му напомнят малко или много на американците. „Българите са много работливи хора, могат да дойдат на място като Лондон и да променят живота си“, казва Браян.
Сравнява майката на съпругата си със своята баба – „Сериозна ценностна система. Не допуска да се правят глупости, никога няма бъркотия вкъщи, тя определя правилата. Има невероятен морал и етика“, казва кандидатът за кмет.
Съпругата на Браян – Мариана Алексиева първоначално трябвало да бъде в Лондон само шест месеца, за да научи езика. „Но градът така ме прегърна и аз го усетих като енергия. Лондон е една от големите ми любови и аз обожавам този град. Той ме оформи като човек, даде ми различно виждане за света, даде ми новите приятели, моята кариера. Дължа толкова много на този град“, казва тя.
От кухнята до собствено телевизионно студио в централен Лондон, Браян и Мариана изграждат независима медия, която са гледали над един милиард пъти в целия свят. Често ги упрекват за прекалена свобода в темите и интервютата, а някои от гостите им в популизъм. Преди година социалните мрежи свалят едно от най-гледаните интервюта на Браян, защото гостът му отрича съществуването на пандемията от коронавирус.
Кметът на Лондон отговаря за полицията, транспорта, жилищата, планирането, икономическото развитие, изкуствата, културата и околната среда, контролирайки бюджет от около 17 милиарда британски лири годишно. Изборите за кмет се провеждат в първия четвъртък на май през четвъртата календарна година след предходните избори. На 13 март 2020 г. правителството обяви, че изборите за кмет на Лондон ще бъдат отложени до 2021 г. поради пандемията от COVID-19. И Браян решава да участва в тях.
„За политиката ми като кмет на Лондон много от тези неща са важни - здравеопазването, икономиката, транспорта, жилищата, но когато мислиш за семейството, това е едно от най-важните неща в обществото. Осъзнах го покрай Мариана и Габи и сега и двете ни момчета. Семейството ме прави по-добър човек. Семейството ме промени. Защото знам, че Габи ме гледа, моята дъщеря. Знам, че момчетата ми ме гледат и това ме кара да давам повече от себе си“, казва Браян.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !