Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Преслава сигурна за турнето на “Планета”

отпечатай новината

01.06.2009 17:45 | Видян 24885 пъти | Гласували 4

Преслава сигурна за турнето на “Планета”

Първото име, което това лято 100 % ще нажежава музикалните страсти на българина на лятното турне на телевизия “Планета” вече е ясно. От чалгаимперията официално обявиха, че Преслава е приела поканата да гастролира в 10-те града, които ще обхване музикалното шоу. Така изпълнителката на хитовата “Водка с утеха” е една от сигурните звезди, които ще радват с песните си родните попфолк фенове.

Шестото подред лятното турне на “Планета” ТВ ще стартира на 15-ти юли от Монтана.. То ще мине през 10 града и за разлика от предните години, спектаклите ще бъдат не на стадионите, а на централните площади на градовете-домакини. Билети за концертите на Националното турне на “Планета” няма да има. Така музикалното торнадо на 2009-та година ще се превърне в истински общоградски купон, към който всеки може да се присъедини напълно безплатно.

Точният брой на изпълнителите, които ще бъдат включени в турнето тази година все още се пази в тайна, но вече плъзна слуха, че фолкпримата Глория също ще блесне на спектакъла. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !