Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Кой е Дамиано Давид - фронтменът на Måneskin?

отпечатай новината

29.05.2021 10:05 | Видян 1999 пъти

Кой е Дамиано Давид - фронтменът на Måneskin?

В последните години свикнахме конкурсът Евровизия и скандалът да вървят ръка за ръка. И тази година "традицията" бе спазена и скандалът дойде от лагера на победителите, Италия.
Призиви Италия да бъде дисквалифицирана и призът ѝ да бъде отнет се чуха от различни страни. Причината - 3-секундно видео, на което се вижда как фронтменът на групата Måneskin, Дамиано Давид, се навежда към масата. Основната версия - за да употреби кокаин. "Не използвам кокаин, не. Не употребявам наркотици", категоричен е Дамиано, като по-късно му бе направен тест за наличието на забранени вещества и той е категоричен - италианецът не лъже! Междувременно именно името на Дамиано Давид стана едно от най-горещите в TikTok. Употребявал или не, Дамиано е секси и това не подлежи на съмнение. Но кой е той?
Едва на 22 г. Дамиано привлича вниманието на света не само с таланта си. Мнозина го обявиха за най-секси изпълнител в Европа. И няма и как да е иначе - той притежава уникална харизма, очарователна усмивка, приказни очи и тяло на рок звезда (каквато всъщност е). Истината обаче е, че се знае сравнително малко за него. Той е роден през 1999 г. в Рим и винаги е знаел, че иска и трябва да се занимава с музика.  Едно от малкото неща, известни за италианеца е, че той е във връзка от 4 години. Жената до него е 25-годишна моделка, Джорджина Солери, като двамата вече дори планират сватба.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !