бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Синът на Ваня Костова: Успяхме да си кажем всичко

отпечатай новината

28.06.2021 11:14 | Видян 2413 пъти

Синът на Ваня Костова: Успяхме да си кажем всичко

Боян Михайлов и майка му Ваня Костова са успели да си кажат всичко, преди голямата певица да напусне внезапно този сявт. "Най-важното, което тя чу от мен и в което беше сигурна, е че я обичам и че се гордея с нея", просълзи се докторът в Събуди се по Нова. 
„Тя беше изключително благороден и справедлив човек. Винаги ме учеше да вървя към високото и да надскачам себе си. Загубата е непоносима за мен. Единственото, което ме крепи, е грижата и любовта към дъщеря ми Ванеса. Спомените, които имам с майка ми са много. Случвало се е да запее без предупреждение сред хора. В края на песента те нямаха сили да аплодират”, разказа Боян. Той е категоричен, че майка му е най-свободният и най-свободолюбивият човек, когато познава. "Нямаше как да остане затворена в никакви красиви и златни клетки", признава практикуващия лекар Боян Михайлов, визирайки двата момента в кариерата на Ваня Костова, в които тя напуска "Фамилия Тоника".    
На 1 август е концертът в Бургас, посветен на изключителната изпълнителка на десетки безсмъртни шлагери. Тогава на сцената в Летния театър за фестивала "Бургас и морето" ще излезе и Ванеса, която ще пее в дует с Божидар, внука на Стефан Диомов. 
Маетро Стефан Диомов казва, че талантът на Ваня избуява с "Тоника СВ”, където изпява хитове като „Звезда”, „Старата любов” , „Конче мое”, „Рождество” и др. "Тя дойде при мен още, когато беше ученичка в 11 клас и беше голяма изненада, защото пееше доста добре, тогава имах проблем с първата Тоника. Ева беше бременна, а ни предстоеше турне и взех на нейно място Ваня, така че познавам Ваня преди Тоника. Беше родена певица", разказва бащата на "Тоника".



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !