И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Седмиците мъжка мода в Милано и Париж предложиха колорит и лекота (видео)

отпечатай новината

01.07.2021 11:01 | Видян 729 пъти

Седмиците мъжка мода в Милано и Париж предложиха колорит и лекота (видео)

Седмиците на мъжката мода в Милано от 18 до 22 юни и в Париж от 23 до 27 юни се завърнаха предпазливо към дефилетата пред публика и предложиха небрежен гардероб в светли тонове за сезона пролет/лято 2022 г.

Макар и преходът от пижамите в условията на дистанционна работа към костюмите да е рязък, той може да бъде облекчен от по-меките линии и избягването на тъмните цветове. Затова "Ermenegildo Zegna" махна подплънките от раменете на саката в Милано, а "Dior" заложи на "флуидни" панталони. При "Prada" костюмите са дори с бермуди.

Ако се вярва на представеното на Седмицата на модата в Милано, мъжете ще показват не само краката си през следващото лято, но и корема си - "Fendi" предложи под сакото къс топ.

Преобладават растителните тъкани, като лен и коноп в естествен цвят, в съчетание с бяло, минерално-зелено или дървесно. След мрачния период на пандемията мъжкият гардероб според предложеното в Милано ще е в прерийно зелено, океанско синьо, теракота, слънчево жълто или огненочервено.

"Dolce & Gabanna" нарекоха колекцията си "Терапия със светлина". Дефилето им - първото на живо в Милано, блестеше във всякакви цветове, пайети, ламе и изкуствени камъни.

В Париж първото дефиле мъжка мода на живо представи "Dior". Дизайнерът Ким Джоунс покани за музиката рапъра Травис Скот и френската столица завибрира под ритъма. Колекцията мъжка мода пролет/лято 2022 г. на "Dior" е в цветовете на каньоните и пустините. Панталоните са с луксозни детайли, а избелелите тениски са изрисувани на ръка. Цветовете също са бледи - синьо, розово, кафе, мораво, шамфъстък. Основният силует е от меко падащ панталон и вталено манто.

Рикардо Тиши махна ръкавите от тренчкота в колекцията си за "Burberry" и го съчета с едноцветни панталони от костюм. Ръцете са голи.

Дизайнерът Върджин Абло предложи в колекцията си мъжка мода за "Louis Vuitton" "освобождаваща пола-трапец". Той я представи с филм, в който моделите носят не само поли, но и рокли.

Вижте видеото ТУК !

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !