Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Бившият на Меган разкри истината за брака му с нея

отпечатай новината

14.07.2021 10:24 | Видян 2959 пъти

Бившият на Меган разкри истината за брака му с нея

Преди да се срещне с принц Хари, Меган Маркъл вече има един брак зад гърба си. Бившият съпруг на херцогинята беше 44-годишният продуцент Тревър Енгелсън. Бракът им продължи едва две години и както се оказа, не бил толкова розов.

Бившият избраник на Меган говори откровено за техния брачен живот. Той призна, че скоро след като кариерата на бившата актриса тръгва нагоре, връзката им се влошила. Когато е поканена да участва в снимките на сериала „Непреодолима сила“, тя се съгласява без колебание и отлита от Калифорния за Торонто. Двойката трябвало да изгражда връзки от разстояние. Бъдещата херцогиня обаче се съсредоточила върху кариерата си и спряла да обръща внимание на съпруга си.

„Почувствал се като парче мръсотия, залепнало по подметката на Меган“, разказа кралският експерт Андрю Мортън.

През 2013 г. Меган подаде молба за развод под предлог, че е уморена от разногласия с половинката си. Забележително е също, че бившата телевизионна звезда е изпратила пръстена на бившия си съпруг по пощата. Продуцентът все още не може да ѝ прости този жест: „Постъпката ѝ буквално разклати земята под краката на Тревър. Той беше много притеснен,“ казал източник пред The Sun.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !