Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

АББА се завърна с първия си нов албум от 40 години насам (Видео)

отпечатай новината

03.09.2021 11:10 | Видян 1021 пъти

АББА се завърна с първия си нов албум от 40 години насам (Видео)

Шведската поп група АББА, която остана популярна десетилетия, след като прекрати дейността си, се завърна с първия си студиен соло албум от 40 години с 10 песни. ВИЖ ВИДЕО ТУК!

Abba Voyage ще излезе на 5 ноември точно в най-активния сезон за коледни подаръци и ще бъде последван от серия концерти, представени като революционни, включително защото на тях ще участват виртуални копия на квартета. Има и коледна песен, разкри Бени Андершон, предаде Дневник.

В продължение на 5 седмици всеки от групата е бил заснет от 160 камери, за да може групата да заяви, че това не са техни имитации, а са самите изпълнители. За шоуто се изгражда специална "арена", на кото по време на спектакъла ще свири група от 10 души.

Първите две песни от албума бяха представени - I Still Have Faith In You (Все още вярвам в теб) бе излъчена в интернет с клип от архивни снимки, показващи времената, в които Бьорн, Бени, Фрида и Агниета бяха две сплотени семейства. Втората е Don't Shut Me Down вече е сравнявана с мелодраматичната класика The Day Before You Came.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !