Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Здравко от "Биг Брадър" скастри тежко брат си заради скандален обект

отпечатай новината

07.09.2021 12:23 | Видян 2091 пъти

Здравко от

Първият победител в риалити формата "Биг Брадър" Здравко Василев, който днес се изживява като капитан на яхта в Приморско, реагира много остро срещу брат си, а причината е скандална.

През април тази година Стоян Василев, който бе в листата на Мая Манолова, купи хотела на плажа "Алепу", срещу който скочи цяла България, тъй като в началото за него се говореше само като за "подпорна стена". В същото време брадърът Здравко е пръв защитник на родното Черноморие и постоянното му застрояване в последните години.

undefined

undefined

"Цял живот съм се борил срещу застрояването по Черноморието. За мен беше изключителен удар покупката на този хотел от страна на брат ми", заяви пред репортер на "На кафе" Здравко Василев.

"Брат ми се забърка с най-скандалния обект. Реагирах му малко по-остро още на следващия ден, щом разбрах какво е направил. Човек трябва да запази почтеността си, независимо на каква цена. Реагирах остро, но най-критични трябва да бъдем към най-близките си хора, защото тогава показваме истинското си отношение", добави още брадърът, който по-рано определи като повече от възмутителна постъпката на брат си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !