И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Ето как Гала бори бръчките

отпечатай новината

30.09.2021 15:08 | Видян 1960 пъти

Ето как Гала бори бръчките

Гала е много активна в темата и съветите за разкрасяване, като дори има собствен канал в Инстаграм, в който ежедневно съветва последователките си как да се грижат за външния си вид.

Профилът на тв водещата е много посещаван - и има защо - тя редовно и нагледно демонстрира какво всъщност прави, за да се пази от бръчки и повехнал вид. Ще се изумите на какви трикове разчита.

Блондинката, която неведнъж е споделяла, че е против изкуствените методи за съхраняване на младостта и вместо тях залага на масажи и домашна грижа за лицето. Сериозният й интерес към проучванията в сферата на подмладяването, датира още преди години, когато в "На кафе" й гостуват различни специалисти.

Последната й мания е да бори дълбоките бръчки, като гневната, например, която се намира между двете очи, е с тиксо. Но не обикновено тиксо, разбира се, а специализирани лепенки, които се наричат тейпинг. Техниката произхожда от Русия и се разпространява първо в Южна Корея, а след това и Европа, където набира все повече популярност.

Тя се основава на прилагането на еластични пластири, които със своя стягащ ефект спомагат за подобряване на кръвообращението на лицето, а оттам и на външния му вид. Еластичната лента се състои от множество малки вълни, които, поставени върху лицето, са в състояние леко да повдигнат кожата и да активират отново мускулите, които поради постурални грешки или стрес се свиват, създавайки малки бръчки.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !