Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Сантра чака бебе от бившия на Ася Капчикова

отпечатай новината

09.12.2021 13:05 | Видян 1297 пъти

Сантра чака бебе от бившия на Ася Капчикова

Певицата Сантра изживява голямо лично вълнение в момента. Гласовитата певица е в очакване на първа рожба. 

Изпълнителката на "Късно за романтика" е решила да не споделя публично тези вълнуващи моменти и никъде досега не е обявила, че е бременна. А нейни приятели докладваха за нашата медия, че коремът й вече е огромен. Бърз преглед на профила на Сантра в Инстаграм показва, че последната й публикация е от 9 юни. На снимката тя позира с гаджето си, който е и баща на бъдещото дете на Сантра, което се очаква до броени дни.  "Съвсем скоро ще има нов музикален проект, но преди това - малко почивка", е написала Сатра, с което загатва за предстоящото майчинство. 

Гаджето на Сантра се казва Кристиян Дончев и е боксьор. В светските среди е известен като бивше гадже на плеймейтката Ася Капчикова, която преди половин месец стана майка за трети път.

Певицата е на 38 години и със сигурност вече й е време да стане майка. Още повече, че семейството й от няколко години упорито я натискат към тази крачка. Сантра е щастлива, че най-накрая е намерила точния човек, с когото да създаде семейство, но не смята да превръща това лично събитие в пиар кампания за по-успешна кариера.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !