30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Dream Theater пристигат на 3-ти юли в Каварна!

отпечатай новината

15.06.2009 14:15 | Видян 2435 пъти

Dream Theater пристигат на 3-ти юли в Каварна!

Емблематичната прогресив метъл банда – Dream Theater, които ще изнесат концерт в последната вечер на Калиакра Рок Фест 09 на 3-ти юли, пристигат у нас с два ултра модерни тур буса. Перфектно оборудвани и с всякакви възможни екстри – звездните пътници се чувстват като у дома си, пътувайки хиляди километри в удобните возила. Точно две седмици остават до първия акорд на John Petricci на сцената на Калиакра Рок Фест 09, а до тогава бандата ще направи ударна обиколка из големите Европейски фестивални сцени.  На фестивала Gods Of Metal в Италия те дори ще се срещнат на сцената и с друг хедлайнер на Калиакра Рок Фест 09 – Motley Crue , които забиват у нас на 1-ви юли.

Dream Theater, които се славят с една от най-преданата публика в света и този път ще отделят специално внимание на най-запалените си фенове, включително и българските. На официалната си страница бандата пусна специален Meat&Greеt пакет за среща на групата с фенове в backstage. Пакета включва: ексклузивна среща (meet&greet) с официален pass, автограф, снимка с бадата, оригинално перце и нашивка с името на новият албум "Black Clouds & Silver Linings" и отстъпка в on-line магазина на Dream Theater. Българските притежатели на такъв пакет, трябва да имат задължително и билет за концерта на бандата на 3-ти юли на Калиакра Рок Фест 09. Те ще могат да се срещнат с идолите си преди самият концерт, като допълнително ще има по-точна информация в медиите и на сайта www.kaliakrarockfest.com, как ще протече самата среща.

Точно седем години след първият си незабравим концерт в България, Dream Theater пристигат у нас броени дни след излизането на дългоочаквания им десети албум BLACK CLOUDS & SILVER LININGS  (23.06.09). Организаторите от Жокер медиа и Община Каварна споделят , че перфектните музиканти, известни със своята точност и прецизност са доста изискани и в изискванията си към тях. Те предпочитат да се хранят само със здравословни храни, приготвени без мазнини и подправки. За да улеснят организаторите, те дори са дали свое примерно меню, различно за всеки ден от седмицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !