Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Синът на Цеца я дари с трети внук

Фолкиконата на Сърбия Цеца бе зарадвана с трето внуче....

Ексклузивни СНИМКИ от погачата на третия син на Ася Капчикова

отпечатай новината

31.12.2021 15:21 | Видян 1438 пъти

Ексклузивни СНИМКИ от погачата на третия син на Ася Капчикова

На 29 декември третото дете на Ася Капчикова навърши 40 дни и по стара българска традиция майката събра най-близките си жени, за да се подсладят. Ритуалът също се нарича „орисване“ и е представянето на бебето пред света, като за това се прави погача за здраве. На това събитие присъстват само най-близките и позитивни жени, които носят подаръци и паричка за бебето, и сладко за майката. Яде се предимно сладко и лек ликьор, за да е сладка кърмата на майката.

undefined

Всяка гостенка, подобно на феите от приказката за „Спящата красавица”, поднася подаръците на „мъничето”, наричайки живота му да е изпълнен с щастие, късмет, здраве, любов, разум, богатство, благополучие,… това е така нареченото „орисване“.

Както повечето важни събития през последните две години на доскорошната светска лъвица, и това е било в тесен семеен кръг, пише LifeOnline.bg.

От семейното събиране Ася Капчикова сподели само няколко сторита с украсата, подчинена на анимационния герой Симба.

Тортата на младенеца също бе увенчана с образа на малкото лъвче. В своя Инстаграм младата майка наблегна и на вкусотиите от пищната трапеза, като не пропусна и големия букет, който най-вероятно е от щастливия татко.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !