Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

"Ужасен" коментар на Маркъл за суровата реалност на кралския живот

отпечатай новината

04.02.2022 10:50 | Видян 942 пъти

От начинаеща актриса до херцогиня на Съсекс - Меган Маркъл не е чужда на светлината на прожекторите.



Но когато започва да се среща с един от най-желаните ергени в света, принц Хари, тя е решена да запази нещата в тайна, докато разбере дали той е единственият.



Двойката успешно пази връзката си в тайна в продължение на пет месеца, като лети между Канада и Лондон, за да се видят, и се наслаждава на уютни нощи във вилата му в двореца Кенсингтън. Но те знаеха, че е въпрос на време техният съвършен, личен балон да се спука.



Когато новината, че Хари тайно се среща със звездата от "Костюмари", изтече, те имаха само няколко часа, за да се подготвят, преди тя да се появи на първите страници на вестниците.


Но осъзнаването, че това е "новият ѝ живот", "ужаси" Меган, твърдят кралските журналисти Омид Скоуби и Каролин Дюран.



В неофициалната си биография "В търсене на свободата" авторите споделят подробности за случилото се в нощта, когато на двойката е съобщено, че времето им за укриване е изтекло.

 

 

Те написаха: "Една вечер в края на октомври в Торонто Хари беше щастлив, както и Меган. До момента, в който им се обажда един от помощниците на Хари в двореца Кенсингтън. Това не беше добра новина.



"Един таблоид щеше да публикува историята за връзката им. Основното им притеснение беше, че мястото ѝ ще бъде обсадено от фотографи в рамките на 24 часа.

 

Хари беше затрупан с обаждания от служители, които го насърчаваха да се върне в Лондон възможно най-скоро, тъй като разполагаше с по-малък екип за сигурност от обикновено. Но той отказа да си тръгне.



Скоуби и Дюран твърдят, че макар Меган да е била притеснена от това, което предстои, тя е изпитала облекчение, че тайните и лъжите пред приятелите и семейството ще приключат.



Преди да се запознае с Хари, единствените ѝ опити с камерите са били на снимачната площадка или на червения килим.

 



"Нямаха много време за размисъл, защото в Торонто имаше само няколко папараци, но не след дълго фотографите долетяха от Ню Йорк и Лос Анджелис с надеждата да направят първата снимка на щастливата двойка. "

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !