Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Жесток женски скандал разтърси "Ергенът"

отпечатай новината

25.02.2022 15:44 | Видян 3530 пъти

Жесток женски скандал разтърси

Струпването на много хубави жени на едно място е сигурна предпоставка за скандали. Още повече, когато се борят за сърцето на един и същ мъж. Точно това се случи в риалити формата "Ергенът", след като още на първия ден две от претендентките скочиха в словесен бой. 

Психоложката Александра и моделът Дениз се хванаха за гушите и ясно показаха, че не могат да се понасят. Двете започнаха да се обиждат в национален ефир, с което станаха за смях на зрителите. 

undefined 

Дениз Хайрула

 

Изглежда между двете има напрежение, което може би датира още преди да ззаживеят под един подкрив във формата. Ситуацията в "Ергенът" екалира, след като момичетата се препичаха край басейна с натопени във водата крака. 

С много остър тон Дениз скочи срещу Александра, която с краката си пръскаше останалите. За части от секундата се развихри чудовищен скандал, а по-вулгарна и невъзпитана се оказа Дениз. 

"Извинявай, но в момента говориш като ревнива жена. Просто ме остави на мира", съскаше й отсреща Александра. Видимо изнервена, бившата на Христо Сираков скочи срещу опонентката си и изля цялата си злоба и дори я обиди, че е грозна. 

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !