Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Кейт "няма да забрави" как Меган се е държала с нея, но няма да продължи враждата, казва експерт

отпечатай новината

10.03.2022 17:29 | Видян 546 пъти

Кейт

Херцогинята на Кеймбридж "няма да забрави" как се е отнесла към нея снахата Меган Маркъл след бомбастичното ѝ интервю за Опра Уинфри, заяви кралски експерт, предаде mirror.co.uk.



Измина една година, откакто Меган и съпругът ѝ принц Хари седнаха с водещата на чат-шоу за взривоопасно интервю, в което направиха редица твърдения за времето, когато са работили като членове на кралското семейство.



Преди интервюто имаше многобройни съобщения, че Меган е разплакала Кейт по време на пробването на роклята на шаферката в навечерието на сватбата ѝ с Хари.



Но по време на разговора си с Опра Меган заяви, че всъщност Кейт я е разплакала.

 

 Меган заяви, че вече е простила на Кейт, като добави, че тя е "добър човек" и че Кейт ѝ е изпратила цветя, за да се извини за инцидента - въпреки че не даде подробности за това какво е предизвикало инцидента и все още не се знае със сигурност.

 


Сега се смята, че Хари и Меган може да дойдат в Обединеното кралство през лятото, за да участват в празненствата по случай платинения юбилей на кралицата.



А според авторката на кралски книги и главен редактор на списание Majesty Ингрид Сюард двете жени ще бъдат сърдечни - въпреки че Кейт може би никога няма да забрави как са се отнесли с нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !