Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Кои рокли са на мода в момента? Открийте какво носят звездите

отпечатай новината

16.03.2022 12:07 | Видян 1099 пъти

Кои рокли са на мода в момента? Открийте какво носят звездите

Роклята е верен помощник на всяка жена. Тя е вечната класика в гардероба на дамите. Затова определено си струва да прегледаме кои рокли са на мода в момента. Така ще ви помогнем да планирате тоалетите си съобразно.

На мода ли са миди роклите?

 

Твърдо да. Вече не само Кардашиян носят къси рокли. Не, сега много други знаменитости също ги предпочитат. Сега обаче не става въпрос за прозрачни модели. Не, вместо това говорим за деликатни материи, които стоят нежно и ефирно. Също така обаче в тези дизайни се вмъкват изрязани деколтета и къси дизайни. Освен това презрамките едва-едва се забелязват. Да, може би тази тенденция не е за всяка дама, но определено е налична за смелите жени, които искат да следват случващото се в света на модата.

 

Какво можем да кажем за плетените рокли?

О, те определено са друга съвсем актуална тенденция (която можете да забележите и тук - https://modivo.bg/c/zheni/obleklo/rokli-i-gashterizoni), която всяка година еволюира все повече. Е, класиката никога няма да излезе от жанра и все още е на мода и през настоящия сезон. Сега обаче говорим и за плетени рокли с „оребрен“ дизайн. Те се характеризират и с доста голяма дължина, включително и с модели с дълги ръкави. Това е напълно противоположно на предишната тенденция, която споменахме. Тези рокли са отлично решение и за по-официални и елегантни събития, за по-консервативни такива, включително за офис средата. Те са изключително красиви и стилни, но може да са ви малко прекалено топли през летните дни. В настъпващата пролет обаче ще са страхотно решение.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !