Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Крис Рок няма да подава жалба срещу Уил Смит

отпечатай новината

28.03.2022 22:49 | Видян 973 пъти

Крис Рок няма да подава жалба срещу Уил Смит

Крис Рок няма да повдига обвинения срещу Уил Смит след разправията им на сцената на тазгодишните награди "Оскар", съобщиха от полицейското управление на Лос Анджелис.



LAPD потвърди в понеделник, че Рок е отказал да подаде жалба. „Разследващите органи са запознати с инцидент между две лица по време на програмата за наградите на Оскар“, казаха от полицията в Ел Ей пред CNN. „Едното лице е ударило шамар на другото. Пострадалият е отказал да подаде жалба. Ако замесената страна желае това да се случи на по-късен етап, полицията на Лос Анджелис ще бъде на разположение", посочиха още от LAPD.

По време на церемонията Крис Рок се пошегува с обръснатата глава на съпругата на Уил Смит - Джейда Пинкет Смит. В отговор актьорът се качи на сцената и удари по лицето колегата си. Джейда страда от алопеция.



„Любовта те кара да правиш луди неща“, обясни по-късно през сълзи Уил Смит, след като получи своя Оскар за най-добра мъжка роля. Той поднесе извинения за случката, но те не бяха адресирани лично към Крис Рок, а към самата филмова Академия. Нейните членове от своя страна излязоха с позиция, в която обявиха, че не подкрепят подобни действия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !