Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Думата идиот идва от Древна Гърция и...

Думата идиот идва от Древна Гърция и означава - човек,...

Тайната среща на Меган и Хари в супермаркет

отпечатай новината

06.04.2022 18:40 | Видян 844 пъти

Тайната среща на Меган и Хари в супермаркет

Принц Хари и Меган Маркъл се стремяха да запазят в тайна ранния си романс, когато започнаха да се виждат - и това означаваше, че ще изберат изключително нетрадиционно място за една от първите си срещи в Лондон.

 

 

Когато започнаха да се срещат за първи път, принц Хари и Меган Маркъл искаха да запазят романтиката си в тайна.



Смята се, че двамата са били заедно около шест месеца през 2016 г. , преди да се разчуе, че Хари се среща с Меган - актрисата от хитовия телевизионен сериал "Костюмари".



Това означава, че един от първите пъти, когато Меган пристигна в Лондон от Торонто, за да остане с Хари, двамата направиха всичко възможно да не привличат вниманието към себе си.



Затова те избират необичайно място за една от първите си срещи - супермаркет. И се преструват, че не се познават, за да останат "инкогнито".

 

В подкаста на Дакс Шепърд "Armchair Expert" Хари разказва за срещата миналата година: "Хората ме гледат, хвърлят ми странни погледи, приближават се към мен и ми казват "Здравей".



"Писах й, че така трябва да направим, а тя каза: "Не, искаш пергаментова хартия", а аз - "Къде е пергаментовата хартия?"



"Бях с бейзболна шапка, гледах надолу към пода и се опитвах да остана инкогнито. Удивително е колко много дъвки виждаш, пълна бъркотия е!"

 

 

Оттогава насам Меган и Хари се ожениха, прекараха известно време като работещи кралски особи, родиха им се две деца, а сега имат нов съвместен живот в Калифорния.



В същия подкаст Хари разкри как може да вози Арчи на гърба на велосипеда си - нещо, което според него никога не е имал възможност да направи в Обединеното кралство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !