Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Новият БГ сериал С река на сърцето тръгва през есента

отпечатай новината

31.05.2022 22:33 | Видян 667 пъти

Новият БГ сериал С река на сърцето тръгва през есента

Зрителите ще могат да гледат най-новия сериал на Нова С река на сърцето през есента. Освен много популярни български актьори, има международно участие в продукцията – актьори от Сърбия и Северна Македония. Сред родните звезди се открояват имената на Александър Сано, Яна Маринова, Луиза Григорова, Александър Димов и Малин Кръстев.

 

Тв драма се снима във Видин и околностите, а голяма част от сцените се реализират в красива винарска изба, разположена на брега на река Дунав. В завладяващата история сюжетно се преплитат любов и омраза, раздяла и очакване, отмъщение и предателство. Има и криминални елементи и борба със злото.

 

„То е доста обширна семейна сага, така че всичко, което се случва припокрива историите и истинския живот на много от българите и съм убеден, че много хора ще припознаят вътре нещо от себе си,“ сподели Александър Сано. „Сериалът ще задава много въпроси, които вярвам, че ни занимават в това различно време, в което едни са много богати, други много бедни, а пък трети знаят как да печелят от всичко“, разкрива Яна Маринова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !