Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

За какво са ни всичките велоалеи:...

За какво са ни всичките велоалеи: Фото на деня

Игри на волята се завръща с четвърти сезон

отпечатай новината

15.06.2022 17:21 | Видян 647 пъти

Игри на волята се завръща с четвърти сезон

Вчера започнаха снимките на атрактивното риалити Игри на волята: България. Първите заснети кадри по традиция разкриват красотата на българското Черноморие в близост до Царево. Водещи и тази година са  актьорите Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които отново ще преведат участниците през битките и ще проследят техните взаимоотношения. В четвъртия сезон на предаването

Димо отново ще влезе в ролята на коментатор на Арената в зрелищните и оспорвани битки, през които ще преминат участниците. “Определено този сезон сме подготвили нещо невероятно. Игрите са много мащабни, изпипани до последния детайл и разбира се, направени така, че да успеят да затруднят невероятните ни участници.

Много са комплексни и сложни и изискват различни умения, така че съм сигурен, че битката за победата ще е повече от оспорвана”, сподели той. Игри на волята: България отново ще покаже едни от най-красивите и магични местности по Южното Черноморие. Арената ще предложи на зрителите нови приключения и още по-епични битки от септември в ефира на Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !