Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Звезди на съдебната скамейка

отпечатай новината

17.06.2022 11:51 | Видян 1813 пъти

Звезди на съдебната скамейка

Целият свят стана свидетел на делото на холивудския актьор Джони Деп срещу бившата му съпруга Амбър Хърд за клевета, което той спечели миналата седмица. Изслушванията бяха предавани на живо онлайн и по телевизиите, милиони хора писаха коментари по темата в социалните мрежи и несъмнено това ще е едно от най-запомнящите се дела с участието на знаменитости в историята. Въпреки че привлече значително медийно внимание обаче, то далеч не е единственото в последно време, в което са замесени богати и известни хора. Какво се случва когато те седнат на съдебната скамейка, а залогът са суми от порядъка на милиони долари?

 
„От лъвската бърлога при глутницата вълци. Когато си прясното месо - убий и им дай нещо по-свежо.“  Това казва холивудският актьор Кевин Спейси в ролята на американския президент Франк Ъндърууд в сериала „Кула от карти“. Интересното е, че преди време той беше, но и сега отново е „прясното месо“, а в случая му има и смърт. Преди две седмици Спейси беше обвинен във Великобритания от трима мъже за сексуални посегателства през 2005 г., 2008 г. и 2013 г. 62-годишният носител на „Оскар“ ще се яви в съда, а според адвокатите му той ще докаже невинността си. През 2019 г. обаче в рамките на няколко месеца трима души, обвинили Кевин Спейси, починаха. През март жена, твърдяща, че той тормози млади мъже, е блъсната от кола и по-късно умира в болница, като няма обвинен за деянието. През септември мъж, пожелал анонимност, умира, по информация на „Варайъти“, от рак, малко преди да започне процеса за сексуално насилие срещу Спейси. А на Коледа същата година норвежки актьор, обвинил го в непристойно поведение, се самоубива. По това време Кевин Спейси публикува в Ютюб канала си видео, в което отново влиза в образа на Франк Ъндърууд и заявява следното: „Следващия път, когато някой направи нещо, което не ви хареса, можете да нападнете, но можете и да не стреляте, да изчакате и да направите неочакваното. Да ги убиете с доброта.“
 


 
Холивудската суперзвезда Том Круз, който наскоро покори филмовите класации с продължението на легендарния „Топ Гън“, преди две десетилетия спечели дело за клевета срещу актьор във филми за възрастни. Порноактьорът твърдеше, че е имал афера с Том Круз, както и интимни видеоклипове със звездата. Доказано беше, че историята е измислена, и подсъдимият трябваше да плати 10 милиона долара, което обаче вероятно е било „Мисия невъзможна“.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !