Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

MTV отново си хареса Невена

отпечатай новината

26.06.2009 13:20 | Видян 4977 пъти

MTV отново си хареса Невена

Хит сингълът ZOOM [Bad Boys vs Super Girls] на Невена с участието на Мариус Мога от Morandi и най-голямата гръцка рап звезда NiVo (от Going Through) ще се излъчи утре по MTV.

Звездната балканска тройка влиза в предаването World Chart Express на музикалния гигант. Първото излъчване е утре, събота, 27 юни, 10.00 часа българско време, повторение на програмата следва в неделя 20.00 бг време и вторник 18.00 часа бг време.

След като видяха клипа, дело на Стоян Радев, екипът на World Chart Express изпрати обратно писмо, в което поздравява всички замесени в "най-якото видео от България, което сме получавали за последните години"!

ZOOM [Bad Boys vs Super Girls] вече е в ротация не само в България, но и в Гърция и Румъния и стремително набира скорост в местните класации.

Денс колаборацията е по музика и текст на самия Мариус Мога, а NiVo се включва в реденето на рап римите. Работата по проекта се извърши едновременно в трите държави – България, Румъния и Гърция.

В началото на април Невена записа вокалите в студиото на Мариус в Букурещ, а малко след това NiVo записа рап партията си в Атина. Инструменталът е дело на самия Мариус и неговия екип, а парчето е смесено и мастерирано в Лос Анжелис.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !