Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

3000 брака в София от ЧНГ, 1/2 се букнали електронно

отпечатай новината

23.08.2022 14:44 | Видян 708 пъти

3000 брака в София от ЧНГ, 1/2 се букнали електронно

Близо 3000 нови семейства има София от началото на годината и над 50% от тях са организирали сватбеното си тържество изцяло електронно през https://svatbi.sofia.bg/ !

 


От началото на годината до края на август 2997 са сватбите в София. От тях 2427 тържества са се състояли в столицата от началото на годината до края на месец юли. Най-много двойки са си казали заветното „да“ през топлите месеци на годината.

 

През май, юни и юли са се провели 1477 бракосъчетания. Към момента до края на август са планирани 570 сватбени тържества, с което месецът ще бъде рекордьор по брой на венчавките в София. Това показва справка на дирекция „Радостни обреди“ към Столичната община.

 


Онлайн записванията от началото на годината са 1633. Чрез сайта на Столичната община желаещите да сключат граждански брак могат да заявят онлайн, както и да изберат ритуална зала за своето тържество. Това беше първият проект от нашата програма “Пясъчник за иновации” и ползваемостта е повече от задоволителна, съобщи дигиталният заместник - кмет Генчо Керезов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !