Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Застреляха американския рапър PnB Rock при обир

отпечатай новината

14.09.2022 12:12 | Видян 508 пъти

Застреляха американския рапър PnB Rock при обир

Рапърът PnB Rock бе застрелян, докато бил в ресторант с приятелката си.

Американският певец бе на едва 30 години, съобщиха няколко американски медии. Според полицейските доклади музикантът е бил застрелян по време на обир в ресторант в Лос Анджелис, американския щат Калифорния, в понеделник следобед, 12 септември. Полицията потвърди пред в. "Los Angeles Times", че по време на обяд е имало стрелба в "Roscoe's House of Chicken 'N Waffles" близо до главната улица и Манчестър авеню, без обаче не разкрива самоличността на жертвата.

Полицейска служителка обяснява, че заподозреният е извадил огнестрелно оръжие в ресторанта и е поискал вещи от жертвата. "Той е застрелял мъжа и избягал през страничната врата към автомобила си, след което избяга от паркинга", казва още полицайката. След това пострадалият е откаран в болница, където малко по-късно е починал.

Според сайта TMZ рапърът PnB Rock се е хранил в ресторанта заедно с приятелката си Стефани Сибунхуанг, която е и майка на най-малката му дъщеря. Той има още една дъщеря, която е от друга връзка.

PnB Rock, чието истинско име е Раким Хашийм Ален, стана известен най-вече със сингъла си Selfish. Рапърът и певецът издаде песента през 2016 г. Той си сътрудничи и с Young Thug, 2 Chainz и Wiz Khalifa за саундтрака на "Бързи и яростни 8" с парчето Gang Up.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !