Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Рачков нанесе жестока обида на Мария

отпечатай новината

17.10.2022 16:27 | Видян 681 пъти

Рачков нанесе жестока обида на Мария

Миньончето на фолка Мария не може място да си намери след излъчването на последния епизод на предаването на Димитър Рачков, където той си позволи да я обиди по безобразен начин и успя да я уцели в най-слабото й място. 

Със сигурност водещият си е спечелил враг в нейно лице и си затваря пътищата да му гостува в бъдеще, ако изобщо екипът му се сети да я покани, тъй като в последните години е потънала в забрава и никой не се сеща за нейното съществуване. 

В една от игрите в шоуто "С Рачков всичко е възможно" един от участници трябваше да обяснява различни думи на останалите, но само използвайки звуци. И така Борислав Захариев и Герасим Георгиев - Геро трябваше да обяснят на колегите си Явор Борисов и Петър Калчев думата "отварачка". 

undefined

В този момент се намеси водещият и хвърли подсказка на отбора. Рачков се обърна към тях с "Мара" и те веднага се сетиха как продължава. 

Фолк изпълнителката се слави с прякора "Мара отварачката", след като преди много години участва в скандална реклама на бира. Мария никак не си харесва този прякор и дори е заплашвала журналисти, които продължават да я пишат така в материалите си. Затова сме сигурни, че на Рачков няма да му се размине и ще си има неприятности с певицата и нейната половинка Мирослав, който я следва навсякъде и често влиза в противоречие с нейни партньори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !