Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Иванина и Златка с дебют като водещи

отпечатай новината

02.07.2009 09:30 | Видян 17303 пъти | Гласували 2

Иванина и Златка с дебют като водещи

В събота вечерта беше коронясана Мис Морска Сирена, на благотворителен конкурс като титлата грабна Методия Комитова. Цялото събитие бе организирано от агенция „Айра Моделс“, собственост на бигбрадърката Ирена Иванова. Тя беше посветила повода на благотворителната кауза да дари събраните средства от конкурса на децата от Дом майка и дете в родния й град. Конкурсът, се проведе в новооткрития комплекс „Атланис“ в Бургас. На него присъстваха известни личности и бивши съквартиранти, като в журито неотлъчно до собственичката стоеше нейната съквартирантка Наталия от Биг Брадър 4, която каза, че след излизането им от къщата двете са много близки.

Други членове на журито бяха зам. Кмета на община Бургас Костадин Марков, Мирела Ненчова - собственик на бутик за бижута SSG, Красимира Йорданова от BLUEPOINT, Представители на генералните спонсорите Винпром Пещера и Мерилин слимс, представители на комплекс Атлантис и от фирма Крупал. 19-годишната красавица Методия Комитова спечели с чара си не само журито, но и публиката. При обявяването на името й тя не можа да сдържи радостта си. Короната си миската получи от заместник кмета на общината – Костадин Марков. Сред наградите й бяха , ваучер от бижутерския бутик на известната марка SSG, който й дава правото да си поръча изработването на бижу по нейн избор, уикенд за двама в “Atlantis SPA & Resort” и едногодишен договор с агенция „Айра Моделс”.

Специално за благотворителното събитие пяха Илияна Ковачева от MUSIC IDOL и Траяна от ПАЙНЕР.
Бигбрадърката Иванина и Плеймейтката Златка пристигнаха до сцената, която бе построена специално за събитието в басейна на комплекса, с най-новото дамско бижу на BMW- Z4, предоставено от дилъра Бова Кар и заедно направиха демонстрация на прибирането на твърдия покрив в багажника на спортния автомобил. Те направиха и своя дебют като водещи на събитието по свой собствен начин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !