Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Данчо Йовчев влезе във "Фермата"

отпечатай новината

07.12.2022 11:41 | Видян 608 пъти

Данчо Йовчев влезе във

Един велик българин, прославил страната ни по света, влезе във "Фермата", за да повдигне духа на риалити героите на метри от големия финал на 10 декември. След футболиста Христо Стоичков и волейболиста Владо Николов, легендарният гимнастик Йордан Йовчев също прекрачи вратите на стопанството и даде ценни съвети на участниците, които оцеляха до последната седмица на приключението.

"Лично аз, когато съм бил на големи, отговорни състезания, съм се абстрахирал от конкуренцията. Винаги съм имал вяра в себе си и собствените си сили. А дори да ме е било страх, не съм позволявал на другите да го разберат", каза той, след като се настани на дървената маса в лятната кухня.

Думите му развълнуваха силно претендентите за стоте хиляди лева, които се готвят за последните битки в риалитито.

"Изгубих ума и дума! Не можех да проумея, че стоя на една педя разстояние от шампион, който е бил над всички в целия свят!", каза хандбалистката Камелия и помоли Йовчев да го докосне за успех.

Във вторник спортистката, която вече отстрани четири силни съпернички от предаването, ще излезе на дуел срещу учителката Нина, а сблъсъкът ще продължи и в сряда. Която от двете победи, ще се превърне в третата жена финалист във фермата.

Първите две вече са ясни - шампионката от петия сезон на предаването, многодетната майка Веселка и участничката в третото издание, гимнастичката Валерия.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !