Не благодари на бг режисьора си К....

Изпълнителката на едната от двете главни роли във филма...

Палма за метресата на руски олигарх,...

Златната палма на 77-ия фестивал в Кан отиде при...

Избраха най-желания мъж на блондинките

отпечатай новината

03.02.2008 14:06 | Видян 9949 пъти | Гласували 6

Избраха най-желания мъж на блондинките

Блондинките вече имат свой най – желан мъж на годината. Той естествено е богат, успял и с доказана слабост към русите дами. Това е изпълнителният директор на радио FRESH! Христин Стрижлев, който успя да пребори конкуренцията на други 6 представители на силния пол по време на първия рожден ден на шоуто на БЛОНДИНКИТЕ!
Останалите номинирани бяха актьорът Даниел Цочев, продуцентът Магардич Халваджиян, певецът Крум, фотографът Васил Къркеланов, тв водещият Витомир Съраиванов и бизнесменът Николай Методиев! Тежкото решение беше взето от специално блондинесто жури, което беше председателствано от Международната асоциация на блондинките!

Събитието беше част от грандиозното парти, което Цвети и Елена, двете водещи на следобедното шоу на радио FRESH! направиха в клуб Неро, за да отбележат първата си година в ефир. Във вечерта на блондинките освен пърхащите навсякъде руси дами и живи пеперуди, гостите бяха съблазнени и от ревю с на модели от актуалната колекция на Алекс Раева, представена по чаровен начин от част от екипа на радиото! Със специален фешън микс се представи и DJ Silver – едно от най – актуалните имена на клубната сцена у нас!

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !