7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Ето го 2027 Lotus

Ето ексклузивен поглед върху това, което можем да...

Любовен пожар или измама след "Фермата"

отпечатай новината

19.01.2023 09:15 | Видян 1897 пъти

Любовен пожар или измама след

След края на "Фермата" случващото се в живота на Яни силно интригува последователите му в социалните мрежи. Причината, разбира се, е свързана с жена, а най-упоритите слухове гласят, че това е Лилия Семкова, с която провокираха много реакции още в стопанството.

Двамата май продължават да поддържат връзка и след края на шоуто, но колко точно са се задълбочили отношенията им... Много със сигурност, но дали в интимен или само в приятелски план, все още не става много ясно.

undefined

Наскоро Яни публикува снимки с жената до себе си, която е направо двойница на Лили... ако не е и самата тя. Феновете му все още гадаят, а вие може и сами да прецените. Поне засега по всичко изглежда, че става дума за съвсем различна жена. Двамата, както се разбира от кадрите, бая се забавляват на коментарите в мрежата.

"Само луксът ни липсва Лилка. Трябва повече да дойм пчелите", написа Яни към един от фотосите, а Лили загатна шеговито, че е имало нещо между тях. Точно това загатване обърка и феновете им.

"Не разбирам… Заедно ли сте или не???", пита един от тях. А друг пише: "Знаех си че на снимката не и Лили просто клюка".

undefined

Засега самият Яни запазва мълчание и очевидно е доволен от развоя на събитията. Нито е отрекъл, нито е потвърдил връзката си с Лили, въпреки че според мнозина двамата са много хубава двойка. "Янка натискай… сватбата е готова… ще се пие ракия", подканва го фен в мрежата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !