Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Бил Гейтс резервира ресторант със звезда Мишлен за два дни, само за да си поръча сода

отпечатай новината

23.02.2023 11:15 | Видян 618 пъти

Бил Гейтс резервира ресторант със звезда Мишлен за два дни, само за да си поръча сода

Когато си един от най-богатите хора в света, това ти позволява да правиш неща, които са абсолютно безсмислени за повечето обикновени хора. Прибавете към списъка с "Нещата, които могат да правят само богатите хора" и странната история за Бил Гейтс на шеф-готвача със звезда "Мишлен" Жорди Крус

Според Newsweek Гейтс е резервирал награждавания ресторант ABaC на Круз за два дни по време на посещение в Барселона. Странното е, че когато Гейтс пристигна, той си поръча само една сода и си тръгна. В разговор с алпиниста Хесус Калеха в онлайн предаването Planeta Calleja Крус си спомня за любопитното и объркващо преживяване:

 

"Преди известно време в ресторанта дойде Бил Гейтс. Всички дойдоха с него. . . 25-те му телохранители, антуражът. Бил резервира целия ресторант само за него. Бяхме подготвили най-доброто и най-голямото за него и екипа му. И знаете ли какво направи Бил? Поръча си Diet Coke и се върна в самолета си. 


 


 

Дегустационното меню на ресторант ABaC струва 313 долара и включва бита лешникова мас с хлебни корички и хайвер, гвинейски птици, печени на пламък с царевица, фоа гра, сусам и сос от черна къртица, както и глобус от близалки с ягоди kakigōri, млечен шоколад и зърна тонка. Само за да ви дам представа колко скъпо може да бъде място със звезда на Мишлен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !