Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Камерън Диас продължава да снима "Отново в действие"

отпечатай новината

21.04.2023 10:11 | Видян 312 пъти

Наскоро Камерън Диас се завърна на снимачната площадка на филма "Отново в действие" на Netflix, докато нейният приятел и партньор Джейми Фокс продължава да се възстановява в лечебно заведение в Джорджия.

Двама дубльори пък са били забелязани да заместват 55-годишния Фокс: един каскадьор и втори човек, който служи като фотодубльор.

Завръщането на Диас на снимачната площадка се случва, докато Фокс бе приет в болница след "медицинско усложнение" миналата седмица. В петък източник съобщи пред "People", че състоянието на носителя на "Оскар" се подобрява. 

"Правят тестове и все още се опитват да разберат какво точно се е случило", споделя той и пред CNN относно усложнението на Фокс.

"People" потвърди, че инцидентът не се е случил, докато актьорът е бил на снимачната площадка и не е бил транспортиран до болницата със спешен автомобил.

Дъщерята на Джейми Корин Фокс за първи път съобщи на феновете за случката в сряда, като разкри, че предишния ден той е претърпял "медицинско усложнение". Тя не сподели подробности за състоянието или каква е причината, довела до извънредната ситуация със здравето му.

Снимка: Getty Images

"За щастие, благодарение на бързите действия и отличните грижи, той вече е на път да се възстанови. Знаем колко е обичан и оценяваме пожеланията ви", се казва в изявлението.

Източник коментира за "People", че снимачната площадка на филма е била "затворена" в сряда след неприятната случка с Джейми. Снимките са подновени ден по-късно, като на негово място е бил дубльор. Междувременно директор на кастинга на "Отново е действие" е уведомил изданието, че има настъпили промени в продукцията, вследствие на инцидента. Предстоеше да бъде заснета сцена в неделя, която няма да се случи, а е пренасочена за по-късен етап.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !