30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Любимият турски сериал на Бандерас тръгва в ефир

отпечатай новината

14.06.2023 09:04 | Видян 224 пъти

 Любимият турски сериал на Бандерас тръгва в ефир

Горещо лято очаква зрителите на бТВ с хитовия турски сериал Почукай на вратата ми, който тръгва от 19 юни. Романтичната поредица с участието на любимците на зрителите – Ханде Ерчел и Керем Бюрсин – ще се излъчва всеки делник от 15:30 до 17:00 ч. и обещава завладяващ микс от комедия и драма, който обезателно ще прикове зрителите пред екрана.

 

Това е безспорно най-успешният турски сериал за последните няколко години, а доказателство за това е триумфът, който лентата предизвиква в повече от 30 държави в целия свят. Най-голям фурор поредицата прави в Италия и Испания, където се превръща в същински рейтингов феномен.


 

Поредицата държи и световен рекорд за най-обсъждан сериал в социалните мрежи с близо 10 млн. поста по време на излъчването на последния му епизод в южната ни съседка, а сред феновете му е и самият Антонио Бандерас. Съкровената мечта на бедната Еда винаги е била някой ден да стане ландшафтен архитект. За целта тя учи упорито и всяка година е първенец на випуска. През последната година от университета Еда получава пълна стипендия да продължи образованието си в Италия, но в един миг съдбата преобръща всичките ѝ планове.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !