Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Голямата дъщеря на Еминем се омъжи

отпечатай новината

15.06.2023 09:22 | Видян 410 пъти

Голямата дъщеря на Еминем се омъжи

Еминем официално е свекър!

Най-голямата дъщеря на рапъра - Алейна Скот, се омъжи за Мат Мьолер миналия петък, заобиколена от 125 от най-близките им роднини и приятели.

"9 юни 2023 г., един от най-хубавите дни в живота ми", написа 30-годишната булка в Instagram.

"В този и в следващия живот душата ми винаги ще намира твоята", гласеше останалата част от текста под редицата снимки, които включваха артистични кадри на двамата младоженци, включително и на сестра й Хейли, която бе шаферка.

За най-важния ден Алейна облече зашеметяваща бяла рокля, тип "русалка", с драперии и шлейфа от тюл. Косата ѝ бе на вълни, а за гримът Скот заложи на класическото червено червило и сенки в топъл цвят. От своя страна съпругът ѝ бе в бял смокинг и черни панталони. Очевидно дрескодът на събитието е бил в тези два цвята, тъй като тоалетите на останалите гости също бяха в черно и бяло.

След повече от седем години връзка Мат най-накрая се реши да предложи на наследничката на музиканта Алейна през 2021-а, припомня "Page Six". През 2000-а тя е осиновена от Еминем, тъй като майка й Ким, която по онова време е законна негова съпруга, се бори с наркотична зависимост и в крайна сметка умира от свръхдоза през 2016-а.

Междувременно с три години по-малката й сестра Хейли, се сгоди за дългогодишния си приятел Евън Маклинток през февруари, който по-късно разкри, че е искал благословия от привидно заплашителния й на пръв поглед баща.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !