Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Маестрото вдигна тежка сватба с репортерка на bTV

отпечатай новината

05.07.2023 10:31 | Видян 823 пъти

Маестрото вдигна тежка сватба с репортерка на bTV

54-годишният Евгени Димитров-Маестрото вече е законно обвързан. Той е сключил брак с приятелката си – новинарката от Би Ти Ви Виктория Готева. Подробностите за събитието се пазят в тайна и нито един от двамата младоженци не коментира случилото се. Потърсена за коментар от вестник „Филтър“, Виктория Готева заяви: „На този етап нито потвърждавам, нито отричам!“.

За връзката на журналистката с шефа на „Ку-ку бенд“ за първи път се понася слух още през 2021 година. Двамата обаче не са се появявали заедно на светски събития и не са афиширали отношенията си. Виктория е с 27 години по-млада от Евгени Димитров-Маестрото, но голямата разлика във възрастта не е пречка за любовта им.
Въпреки многото дами, с които е бил, музикантът досега е имал само един официален брак – с певицата Мишел. Но пък са известни сериозните му връзки с няколко жени, като от тях се раждат общо три деца.

От Мишел шефът на телевизия „7/8“ има голям син. От връзката си с бизнес дамата Ела Наумова също се радва на син. С тази любовна история е свързана и най-голямата драма на музиканта – смъртта на едно от децата му. Евгени Димитров-Маестрото избягва да говори за нея, но за първи път повдигна леко завесата през 2018 година, провокиран от историите на майки на деца с увреждания. Тогава той разкри, че негов син се родил със сериозни здравословни проблеми. „Две години живях в ада“, обясни Димитров и не скри, че жената да него била по-силна в тази ужасна ситуация.

Александър си отива през 2004 година, а музикантът и майката на починалото дете Ела Наумова така и не могат да преодолеят драмата и се разделят. От връзката им все пак остава един син, Кристиян, който е близнак на Александър.

Евгени Димитров има и още едно дете – от балерината на „Магаданс“ Нели Желева. Но в крайна сметка синът им не може да спаси разклатената им връзка и двамата се разделят.

След нея приписват на шефа на „Ку-ку бенд“ връзка с художничката и дизайнер Яна, с 20 години по-млада от него, както и със съдийката Павлета Рашкова.


Сега обаче Виктория Готева бие всички рекорди за разлика във възрастта. Мнозина се чудят защо двамата са сключили брак, а не са продължили да си живеят на семейни начала без подпис. Появиха се дори съмнения, че новинарката от Би Ти Ви вероятно ще дари шефа на „Ку-ку бенд“ с четвърти наследник.

източник:  filternews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !