И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Ози Озбърн все още не се е възстановил след операцията на гръбначния стълб

отпечатай новината

12.07.2023 09:34 | Видян 352 пъти

Ози Озбърн все още не се е възстановил след операцията на гръбначния стълб

Британският певец Ози Озбърн заяви, че е взел "болезненото" решение да се откаже от участието си в музикален фестивал в САЩ, тъй като тялото му "все още не е готово" за това, съобщава пресата зад океана.

74-годишният рок изпълнител каза, че е бил оптимистично настроен, когато е приел отправената му покана да се включи в събитието "Power Trip", което ще се състои в щата Калифорния, но сега е решил, че не би желал да участва, ако не може да даде всичко от себе си.

Рокаджията трябваше да се качи на сцената на 7 октомври заедно с група AC/DC. Сред останалите изпълнители на фестивала са също групите Guns 'N Roses и Iron Maiden.

"Първоначалният ми план беше да се върна на сцената през лятото на 2024 г., но когато получих поканата за това шоу, оптимистично задвижих нещата", обясни Озбърн. "За съжаление тялото ми ми казва, че просто още не съм готов и имам твърде много гордост, за да не дам всичко от себе си на първото си шоу от почти пет години."

По думите му неговият заместник на фестивала ще бъде обявен скоро.

Снимка: Getty Images

"Мой приятел е и мога да обещая, че няма да бъдете разочаровани", каза той.

74-годишната музикална звезда също благодари на феновете, групата и екипа си за тяхната безусловна лоялност и постоянна подкрепа.

През февруари тази година той обяви, че ще прекъсне турнето си временно, след като претърпя операция на гръбначния стълб, припомня БТА. Падане в дома му през 2019 г. влоши вече съществуващите наранявания на Озбърн от почти фаталната му катастрофа с четириколесен високопроходим мотор през 2003 г.

Турнето беше пренасрочвано няколко пъти през последните четири години заради заболявания, заради пандемията от Covid-19, както и заради логистични проблеми.

Тази година Озбърн спечели наградите "Грами" за най-добър рок албум със своя 13-ти солов запис "Patient Number 9" и за най-добро метъл изпълнение със сингъла "Degradation Rules" с участието на неговия колега от група Black Sabbath Тони Айоми.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !