Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Камелия проговори за майчинството

отпечатай новината

17.07.2023 10:09 | Видян 714 пъти

Камелия проговори за майчинството

Камелия все още е под въздействието на голямата еуфория, откакто стана майка, но ето, че започва малко по-малко да открехва вратичката за всичко, което й се случва от този момент насам, както и за промените в живота. 

Както е известно навръх Великден фолкпевицата хвърли голямата бомба, че има бебе, но тогава не разкри никакви подробности нито за бременността, нито за раждането. И до ден-днешен се пази в тайна и пола на бебето, както и името му. Наскоро Камелия даде интервю за Star Reporters, където споделя, че успява да съчетава майчинството с кариерата си.

"Лятото ще е работно, естествено ще има и време за почивка. Винаги съм успявала по някакъв начин да ги комбинирам. По отношение на бебето – няма да остане без грижа, няма да остане без моето присъствие.

В нощните часове, когато спи, мама ще работи, а когато се събуди – мама ще е до него. Няма да му липсвам, има прекрасни баби, които могат да помогнат през времето, когато аз съм на работа", разказа още изпълнителката.

В професионален план Камелия е готова и с нови проекти. "Подготвям нови неща. Надявам се да успея да ги пусна за лятото".

"Аз съм на такава възраст, която години наред се е борила с това, че не може да роди. За мен това си е един път, който си е извървян много осъзнато, много завършен процес, така че по-съзнателна не можеше да ме направи. Аз бях готова за това нещо, то се случи в момента, в който аз съм наистина готова и мога да съчетая прекрасно двете неща, да ме изпълни и да дам всичко от себе си за моето дете", призна още Камелия.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !