Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Снуп Дог отмени концерти заради продължаващата стачка на сценаристите и актьорите

отпечатай новината

27.07.2023 17:11 | Видян 477 пъти

Снуп Дог отмени концерти заради продължаващата стачка на сценаристите и актьорите

Снуп Дог отмени концертите си, посветени на 30-годишнината от излизането на албума му "Doggystyle".

Изпълнителят първоначално трябваше да изнесе концерти на 26 и 27-и юни. Те бяха представени като "събиране на някои от най-добрите му приятели - плюс диригента Дерик Ходж и оркестъра ReCollective - за да пресъздадат "Gin and Juice", "What's My Name", "Lodi Dodi" и други". Дългоочакваните шоута трябваше да бъдат продуцирани от Dr. Dre, който стои и зад албума "Doggystyle".

Уви, през юни рапърът обяви, че двамата с Дре ще отложат концертите в знак на подкрепа към продължаващата стачка на американската Гилдия на сценаристите. "Аз и Дре сме солидарни с писателите, така че това, което ще направим, е да преместим датите на 20 и 21 октомври."

Отложеното събитие обаче официално бе отменено вчера, като този път рапърът посочи за решението продължаващата стачка на сценаристите и присъединилите се към нея актьори, предаде ДПА, цитарана от БТА.

"Със съжаление ви съобщаваме, че поради продължаващата стачка и неяснотата кога ще приключи, трябва да отменим шоуто в "Холивуд боул", написа Снуп Дог в изявление, публикувано онлайн.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !