Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Съпругата на Енрике Иглесиас му забрани да целува фенки на концертите си

отпечатай новината

29.07.2023 15:01 | Видян 850 пъти

Съпругата на Енрике Иглесиас му забрани да целува фенки на концертите си

Бившата тенис звезда Анна Курникова не може да преживее факта, че съпругът ѝ Енрике Иглесиас интимничи с феновете си, пише "RadarOnline". В продължение на години тя търпи испанския сърцеразбивач да качва момичета на сцената по време на концертите си и да ги целува.

COVID-19 за кратко прекрати близостите, но след като вече приключи, 48-годишният изпълнител възобновява отново своята практика с целувки.

"Докато все още върлуваше COVID Анна все му повтаряше да спре да има такава близост с почитателките си", казва запознат пред "RadarOnline". "Междувременно тази есен той тръгва на турне с Pitbull и Рики Мартин и тя има съвсем реални опасения, че Енрике ще пипне нещо покрай целувките, които раздава", допълва още източникът.

Но явно певецът няма намерение да спира. Близкият до семейството твърди, че с Анна са провели разговор, в който Иглесиас се противопоставил на забраната на жена си. "Целуването на феновете на сцената се е превърнало в запазена марка на Енрике", коментира той.

Припомняме, че след повече от 20 години заедно и три деца, двамата най-накрая минаха под венчилото и официално са семейство. За Анна Енрике споделя: "Тя е страхотна майка. Невероятно е да гледаш какво прави една жена, когато майчиният инстинкт се задейства".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !