Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Васил Найденов направи нещо немислимо след 40 години

отпечатай новината

02.08.2023 12:25 | Видян 733 пъти

Васил Найденов направи нещо немислимо след 40 години

Легендата на българската музика Васил Найденов отново пя по кецове след 40 години. Това се случи по време на последния му концерт спектакъл в едно от най-хитовите заведения на Южния плаж в Слънчев бряг.

В последните десетилетия певецът винаги залага на лачени обувки или кубинки, но не и на обувките, дали му емблематичния прякор в годините. На сцената в Слънчака обаче, той се появи с модерен модел кецове и с типичното си чувство за хумор се пошегува със себе си.

undefined

Да слуша неостаряващите хитове на Васил в заведението бе дошъл и Димитър Рачков, който се качи и на сцената, за да разсмее присъстващите с лафовете си, пише "Телеграф".

Найденов не пропусна да изпълни хитовете си като "Телефонна любов", "Болката отляво", "Сбогом, моя любов" и др., с което буквално вдигна всички на крака, а те му се отблагодариха с бурни овации и викове: "Още, още".

"Заедно с Косьо Марков от "Тангра" въведохме модата с кецовете. Тогава бях пианист в "Тангра" и за първи път с него сложихме кецове на един конкурс, който, разбира се, спечелихме с една от най-хубавите песни за мен "Ако имаш време". Те не бяха точно кецове, а по-скоро китайски гуменетки. Стана мода. Тогава трудно ни снимаха, беше скандал за телевизията. Снимаха ни в американски план, за да не се вижда с какво сме обути. Тази мода я въведох и в Съветския съюз, аз много пътувах там – имал съм по 120-150 концерта", споделя пред изданието още певецът.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !