Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Брадли Купър ревнувал от новия мъж на Ирина Шейк - Том Брейди

отпечатай новината

02.08.2023 17:00 | Видян 526 пъти

Брадли Купър ревнувал от новия мъж на Ирина Шейк - Том Брейди

Брадли Купър "ревнувал" от футболната легенда Том Брейди, който излиза с Ирина Шейк, пише изданието "RadarOnline".

Според техни източници, 46-годишният Брейди и руският модел не бързат да оповестяват официално връзката си, защото искат да видят докъде ще се развият нещата между тях. Двамата бяха уловени наскоро, а близки до двойката разкриха, че са се запознали на пищна сватба в Италия на милиардера Джо Нахмад.

За "National Enquirer" източник разкрива пък, че Брейди бил "унизен", след като бившата му съпруга - супермоделът Жизел Бюндхен, продължи напред, но не с него, а с инструкторът по джиу-джицу - Йоаким Валенте.

"Том се опитва да я накара да ревнува, като се среща с по-млада жена" - коментира запознатият със ситуацията между бившите. Освен това допълва: "Започна да тренира с тежести, за да се конкурира с мъжете на Жизел". От друга страна Купър - бившият на Шейк, пък "все още имал чувства", казва източник. По негови думи това била и причината да е ядосан от развоя на събитията. Припомняме, че двамата се разделиха преди две години.

Единствено Бюндхен не се интересува от любовния живот на Том и Ирина. "ТЯ се разведе с него", припомни отново вътрешен източник пред TMZ миналия месец.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !