Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Дженифър Лопес танцува по масите на шумно парти за 54-ия си рожден ден

отпечатай новината

03.08.2023 11:06 | Видян 567 пъти

Дженифър Лопес танцува по масите на шумно парти за 54-ия си рожден ден

Дженифър Лопес сподели кадри как е празнувала рождения си ден миналата седмица. Партито е било организирано от съпруга й Бен Афлек в новия им дом, пише "Daily Mail".

Певицата, която навърши 54 години, показа на феновете си какво са правили чрез своя бюлетин OntheJLo. Тя разкри, че 50-годишният Бен дирижирал веселбата в новия им имот в Калифорния, на което присъствали семейството и приятелите.

Тя избра блестяща сребриста рокля за случая и високи обувки.

Клип от партито, публикуван от "PageSix", показва как тя танцува на маса на песента на Лизо "About Damn Time". На заден план се чуват аплодисменти на гостите, докато Дженифър демонстрира движенията си.

Пред феновете тя разкри още, че тържеството е включвало парти край басейна. За тази зона от купона Лопес се облякла в тъмен бански и позирала на надуваема лодка в самия басейн.

Дженифър каза: "Благодаря на всички за любовта. Вижте част от моето парти. Бен го организира в новата ни къща с най-близките ни и приятели. Всички деца бяха там, беше прекрасен ден, пълен със слънчева светлина и перфектен за парти край басейна!".

Певицата се чувствала оценена и най-сетне щастлива с "най-грижовните хора".

 

Виж видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !