Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Модна компания съди Ники Минаж

отпечатай новината

04.08.2023 17:35 | Видян 391 пъти

Модна компания съди Ники Минаж

Модна компания подаде иск срещу Ники Минаж.

Предприятието твърди, че певицата е наела артикули за над 6000 долара, които не върнала, освен едно трико, което било повредено.

Марката "Eleven11" съди Ники за нарушаване на договора, след като певицата и екипът й са наели шест продукта от "компанията за дрехи от висок клас", без да платят.

Базираната в Калифорния компания заяви, че се е съгласила да позволи на Минаж да вземе назаем сребърно яке, ботуши, черен и бежов костюм с кристали, розово трико отново с кристали и черно с пера. По техни думи това е втората им съвместна работа, като първия път не са имали разплащателни проблеми с певицата.

Според документи, изнесени за "RadarOnline", хората на Минаж са се свързали с "Eleven11", за да наемат костюмите на 21 октомври 2022 г., и са казали, че "ще имат нужда от артикулите само за 24 часа". Компанията призна, че се е съгласила, а антуражът на изпълнителката, е могъл да плати при връщането. Въпреки това не успели да върнат дрехите, както и сумата за тях.

Брандът твърди, че така и не си получили аутфитите. Именно поради тази причина компанията се наложила да я осъди за нарушаване на договора.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !